Om SAI Danmark A/S

Velkommen til Danmarks bedste og billigste hvidevareservice!

SAI Danmark A/S er et familieejet firma som har eksisteret siden 1995, men med de nuværende ejere siden 2006. Virksomheden rummer 3 agenture af hvidevarer, en projekt og en serviceafdeling.

SAI Danmark A/S har som anført agenturet af hvidevaremærkerne KitchenAid, Fabita og Fhiaba.

KitchenAid indeholder en bred vifte af hårde hvidevarer og produceres af Whirlpool som ligeledes producerer mærkerne Whirlpool, Indesit og Bauknect, mærker vi også forhandler.

Fabita producerer nogle super smarte kogeplader i eksklusivt design. 2 zoners kogeplader der hænges på væggen og nedtages til bordplade når de skal benyttes, både flot og meget praktisk i boliger der mangler køkkenbordsplads, f.eks. kollegieværelser, små studieboliger, ferieboliger eller sommerhuse.

Fhiaba producerer skuffekøleskabe, som vi kender dem fra Scholtes og KitchenAid men som er udgået af produktion hos disse producenter. Fhiaba producerer køleskabene i et hav af størrelser og design, tillige med fryser i skuffer i den absolutte topklasse. Alle Fhiaba’s produkter er ”custom made” og derfor helt unikke.

SAI Danmark A/S har et stort showroom i Greve, hvor alle vores produkter kan ses. Du er altid velkommen til at kigge forbi, men det er dog tilrådeligt at ringe og aftale et besøg, sådan at vi sikrer, at der er en der kan hjælpe dig.

SAI Danmark A/S leverer hvidevarer pakker i alle størrelser og omfang i små og store byggeprojekter. Vi leverer, monterer og udfører selv garantiservicen for producenten efterfølgende, hvilket gør at der altid er ”one point of contact” og at vi altid ved hvad der er installeret i den pågældende bolig.

SAI Danmark A/S håndterer reparationer, service og levering og montering af nye hvidevarer hos en lang række boligselskaber og ejendomsadministrationer. Vi er stolte af, at disse relationer er mangeårige og vi gør os umage for, at bevarer og sikre det fortsatte høje serviceniveau. Vi reparerer, leverer og monterer naturligvis også hos private.  

SAI Danmark A/S er stolte af, at være det ”grønneste” bud på en samarbejdsparter, idet vi altid vil forsøge at reparerer de hvidevarer der kan bære dette under hensyntagen til pris og stand. Hvis ikke reparation kan betale sig, har vi biler der er store nok til, at vi stort set altid kan have et produkt med i baghånd, således at vi både sparer kunden og miljøet for et ekstra besøg.