Bestil service

Vi har stor forståelse for, at det typisk haster med at få foretaget en reparation når et hjælpemiddel i hverdagen går i stykker. Derfor bliver du altid kontaktet af vores teknikere hurtigst muligt. Vi har et stort lager af reservedele og får andre leveret med dags varsel, hvorfor vi bestræber os på, at foretage reparationen indenfor 24 - 48 timer

Service er meget vigtigt for os, hvorfor vi alle sammen gør os meget umage for, at du oplever at du og dit produkt er i fokus.

Betaling

Vores teknikere vil også altid fortælle dig hvad en anslået pris på reparationen vil være. Således har du også mulighed for at beslutte om en reparation skal udføres eller ej. I nogle tilfælde er en reparation så dyr, at det ikke kan betale sig i forhold til hvad et nyt produkt koster. Denne vejledning vil du naturligvis altid modtage. Du kan betale med MobilePay, konto 212927 ved besøget.

Et servicebesøg omfatter op til en halv times arbejde og koster kr. 900,00 incl. moms. De allerfleste reparationer foretages indenfor denne tid. Ekstra tid faktureres med kr. 250,00 incl moms pr. påbegyndt kvarter. Såfremt vi ikke kan lave det på første besøg, gives der en mindre rabat på 2. besøg, dette koster således kr. 775,00 incl. moms

Ved yderområder kan der forekommer tillæg på ekstra lang kørsel.

I nogle tilfælde dækker forsikringer reparationer eller udskiftninger af produkter, eksempelvis ved lydnedslag. Vores teknikere giver dig råd og vejledning i forbindelse hermed.

SAI Danmark A/S servicerer hårde hvidevarer i det meste af Danmark, men vi kører dagligt i hele hovedstadsområdet, store dele af Sjælland, fra Næstved/Ringsted og helt op til Helsingør. Vi kører på Fyn og i Jylland fra Haderslev op igennem trekantsområde og op til omkring Århus.

Sådan bestiller du service

Du kan kontakte os på telefon 43 42 00 10 eller udfyld denne formular med beskrivelse af fejl.

hCaptcha
SAI Danmark A/S

SAI Danmark A/S

Sjælland:
Geminivej 50
2670 Greve
43 42 00 10
service@saidanmark.dk

Fyn / Jylland:
Nydamsvej 17
8362 Hørning
43 42 00 10
service@saidanmarkvest.dk